Market Connections

Basic CMYKHeb je het gevoel dat je organisatie in de marketingkeuzes steeds dezelfde platgetreden paden bewandelt? Heb je weleens moeite om jullie onderscheidend vermogen voor het voetlicht te brengen en de doelgroep te bereiken? samhealth zorgt voor optimale interactie met de markt.

In online en offline sessies samen met onze klanten, zorgverleners en patiënten vinden we de essentie voor succes. Daarbij staat de uiteindelijke behoefte van de patiënt centraal.

 

De moderatoren van deze sessies spreken zowel jouw taal als die van je doelgroep. Dat helpt om je organisatie met de doelgroep te verbinden. We zorgen er ook voor dat iedereen participeert, want alleen met interactie kom je tot de kern.

samhealth organiseert de sessies op een professionele manier. Inspanning van jou is daardoor nauwelijks nodig, terwijl je maximaal profijt hebt van de interactie met je doelgroep.

 

samadviessessies

Hoe kan ik (meer) awareness creëren onder mijn doelgroep, welke marketingstrategie ga ik inzetten en hoe kan ik deze optimaliseren?…

> Meer weten

samexpertsessies

Heb je behoefte aan advies of kennis en inzicht van een groep experts over relevante onderwerpen? De samexpertsessies zijn brainstormsessies…

> Meer weten

samco-creatiesessies

Heb je behoefte om samen met jouw klant een concept of een idee verder uit te werken? We organiseren regelmatig…

> Meer weten

samsmart

  Wat is samsmart? samsmart is een online kennistest die in staat is op een snelle en toegankelijke manier je…

> Meer weten

Bel: 

0343-443570

Ga naar: 

contact