Cornelie Abrahams

Consultant partner

Mijn marketinghart heb ik eind jaren tachtig ontdekt. Na mijn studies aan Universiteit Utrecht in Spaanse en Franse taal- en letterkunde werkte ik zo’n twee jaar in Londen bij Peter Hand Animal Health. Daar leerde ik veel over marketing en verkoop, vooral in mijn tijd als international area manager voor Europa.

Ik behaalde mijn Nima A, B en C-diploma en deed directie-ervaring op bij Apharmo Animal Health. Marktonderzoek leerde ik in mijn MT-functie bij MarketResponse. Daar werkte ik al regelmatig op projecten samen met Jan Smelik en Inge Morssinkhof, met veel plezier. In 2006 was de tijd rijp om samen een nieuw bureau op te richten.

Inge, Jan en ik vonden elkaar in de passie voor marktonderzoek en marketing, in 2006 hebben we samen samhealth (voorheen Smelik Abrahams Morssinkhof) opgericht. We zijn actief als marketing consultant in de gezondheidszorg. Tevens ben ik mede-oprichter van de stichting Blue Ribbon. Ik hou ervan om samen met mijn klanten na te denken over de beste strategie voor een in te zetten marketingmix. Mijn kracht ligt in het motiveren en inspireren van mensen.

Linkedin
cornelie@samhealth.nl
0031(6) 53265959

Bel: 

0343-443570

Ga naar: 

contact