Irene van Leijen

Consultant

Van oorsprong ben ik verpleegkundige, opgeleid in het ‘oude’ Wilhelmina Gasthuis. Ik kwam al snel tot de ontdekking dat ‘zorg rond het bed’ niet mijn toekomst zou zijn. Na enkele jaren als gediplomeerd verpleegkundige te hebben gewerkt, ben ik communicatiewetenschap gaan studeren aan de UvA. De combinatie van mijn studie en opleiding heeft het mogelijk gemaakt mij te specialiseren als kwalitatief marktonderzoeker voor de healthcare markt. Inmiddels heb ik ruim twintig jaar ervaring als marktonderzoeker bij verschillende bureaus.

Als consultant kwalitatief marktonderzoek ben ik met name gespecialiseerd in marktverkenning en positioneringsonderzoek. In deze deelgebieden kan ik mijn expertise kwijt: kennis van de markt, analytisch, altijd zoeken naar verdieping en een constructieve samenwerking met de klant.

Bij samhealth heb ik de organisatie gevonden die goed bij mij past, met een hoge kwaliteit van werken, passie voor het vak, betrokkenheid. En vooral: klanten verder helpen waar bij andere bureaus het marktonderzoek ophoudt.

Linkedin
irene@samhealth.nl
0031(6) 23287243

Bel: 

0343-443570

Ga naar: 

contact