Jelke Monseurs

Consultant

Tijdens mijn studie ben ik parttime bij samhealth gaan werken als projectondersteuner. De goede werksfeer en de combinatie van onderzoek, advies en het contact met verschillende spelers in de gezondheidszorg hebben mij doen besluiten om in 2010 verder te gaan in de functie van junior consultant.
In de afgelopen jaren heb ik mij kunnen ontwikkelen als kwalitatief onderzoeker en heb ik ook ontdekt dat mijn passie bij marketing ligt. Naast kwalitatief onderzoek houd ik me daarom ook bezig met het organiseren en modereren van adviessessies en ben ik me meer gaan verdiepen in onze pijler: market connections.
Mijn hart gaat sneller kloppen van het opdoen van nieuwe inzichten door middel van marktonderzoek en deze vervolgens verder trekken voor onze klanten. Daarbij streef ik naar de hoogst mogelijke kwaliteit in alle opzichten.
Door de groei die de organisatie doormaakt en de bijdrage die ik hierbij kan leveren, bijvoorbeeld bij het creëren van nieuwe producten, zoals onze community en het optimaliseren van onze propositie, kijk ik er naar uit om mezelf de komende jaren verder te ontwikkelen binnen samhealth.

Linkedin
jelke@samhealth.nl
0031(6) 51159194

Bel: 

0343-443570

Ga naar: 

contact