Teuntje van Oss

Het verbinden van mensen en markten in de gezondheidszorg’, dat stond in de vacature die ik vond nadat ik mijn studie consumentenwetenschappen had afgerond. Dit was voor mij de combinatie van onderzoek én mens in een sector die er toe doet waar ik naar op zoek was.

Het gesprek aangaan en zorgen dat iedereen gehoord zit in mijn aard en dit gebruik ik dagelijks in mijn functie als junior consultant bij samhealth. Deze functie houdt in dat ik betrokken ben bij alle soorten projecten die wij uitvoeren.

Doordat ik op alle aspecten van het bedrijf meeloop krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen op veel verschillende vlakken. Ik houd ervan om de norm uit te dagen en bij samhealth is er ruimte om creatieve ideeën werkelijkheid te maken. En dat allemaal in een hecht team, de sam-familie!


“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.” - PIPI LANGKOUS


Bel: 

0343-443570

Ga naar: 

contact