Vacature Junior Marketing & Research Consultant Healthcare (m/v) – fulltime

Junior Marketing & Research Consultant Healthcare (m/v) – Fulltime

Als één van de snelst groeiende strategische marketing research bedrijven in de gezondheidszorg zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven Junior Marketing & Research Consultant met maximaal twee jaar werkervaring. Ben jij het nieuwe talent om verder te bouwen aan ons bedrijf?

Junior Marketing & Research Consultant
Als Junior Marketing & Research Consultant ben je de verbindende schakel tussen onze opdrachtgevers, zorgverleners, patiënten en jouw eigen collega’s. Je voert, eerst onder begeleiding – daarna zelfstandig, projecten uit voor een breed scala van klanten in de gezondheidszorg. Je zoekt naar de beste oplossingen en je voegt waarde toe door een onderbouwd en gedegen advies. Jouw werkzaamheden omvatten o.a.

 • Het herkennen en vertalen van de klantbehoefte naar een concrete vraag en een passende onderzoeksopzet. Dit kan zowel een kwantitatief als kwalitatief onderzoek zijn.
 • Je voert jouw eigen onderzoeksopzet uit. Dit kan d.m.v. het uitzetten van vragenlijsten, maar veelal ga je in gesprek met specialisten, huisartsen, verpleegkundigen of patiënten om de essentie van de vraag of het probleem te herleiden.
 • Je analyseert de onderzoeksgegevens en vertaalt dit naar een heldere rapportage en concreet én pragmatisch advies op zowel tactisch (product) als strategisch (lange termijn) niveau.
 • Je staat in continu contact met de opdrachtgever en zoekt proactief afstemming over de voortgang en eventuele bijsturing van het project.
 • Je helpt mee in de groei van ons bedrijf. Dit kan zijn door het aanwinnen van nieuwe klanten of de ontwikkeling van nieuwe onderzoeksmethoden en markten.
 • Het totale projectmanagement van meerdere projecten tegelijkertijd.

samhealth
samhealth is sinds haar oprichting in 2007 uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van strategisch marktonderzoek en marketingadvies in de Healthcare. We zetten innovatieve vormen van marktonderzoek in en hebben gedegen kennis van de Nederlandse gezondheidszorg. Dit maakt ons specialist op het gebied van ‘evidence based healthcare marketing’. Wij geloven erin dat de behoeften en wensen van klanten leidend moeten zijn in de keuzes die je maakt. Tijdens onze online en offline sessies met artsen, verpleegkundigen, apothekers en patiënten dringen wij tot de kern door. Opdrachtgevers van samhealth krijgen daarom niet alleen een goed advies, maar wij dragen ook bij aan mogelijke oplossingen en/of de implementatie ervan.
Daarnaast helpen wij individuele personen en teams verder in hun functioneren. We gebruiken daarbij ons psychografisch denkmodel DISC, onze uitgebreide kennis van de gezondheidszorg en onze gecertificeerde en ervaren samcoaches.

Jouw achtergrond
Je bent scherp, accuraat, resultaatgericht, schakelt snel en houdt van aanpakken. Je bent ambitieus en je wil, net als onze organisatie, snel groeien en blijven ontwikkelen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en beschikt over minimaal onderstaande competenties:

 • Een (bijna) afgeronde WO opleiding (bij voorkeur Gezondheidswetenschappen, Geneeskunde, Psychologie of Bedrijfskunde/Marketing) en niet meer dan twee jaar werkervaring
 • Aantoonbare affiniteit met de gezondheidszorg (b.v. een stage)
 • Analytisch sterk, doortastend en resultaatgericht
 • Commercieel, nieuwsgierig en creatief
 • Goede projectmanager, kan snel schakelen tussen klanten en projecten
 • Nieuwsgierig, oog voor persoonlijke relaties en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
 • Uitstekende beheersing van MS Office
 • Beschikbaar voor 40 uur per week vanaf 1 februari / maart 2019 (startdatum in overleg).

Wat bieden wij?
samhealth is een snelgroeiend, maar no-nonsense bedrijf (10 werknemers) waarin de ontwikkeling van de medewerkers centraal staat. Je krijgt vanaf dag één veel verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om je eigen klantenbestand op te bouwen en zelfstandig projecten te managen. Uiteraard helpen wij jou hierbij d.m.v. uitgebreide training en coaching waarbij we kijken naar jouw specifieke talenten. Ons kantoor, Villa Plattenberg in Maarn (Utrecht), is jouw ideale uitvalsbasis, maar flexibel (b.v. thuis) werken behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris met riante doorgroeimogelijkheden en onze secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenopbouw, 30 vakantiedagen en bonus) zijn uitstekend.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben je wellicht onze nieuwe Junior Marketing & Research Consultant. Stuur jouw CV en motivatiebrief vóór 1 januari naar vacature@samhealth.nl, t.a.v. Hanneke Linde. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke Linde op 0343-443570. 

Bel: 

0343-443570

Ga naar: 

contact