Vacature medisch notulist

samhealth zoekt medisch notulisten op oproepbasis!

samhealth is een snelgroeiend marktonderzoek- en adviesbureau dat actief is in de gezondheidszorg. Wij doen onderzoek onder artsen, verpleegkundigen en patiĆ«nten. Voor ons kwalitatief onderzoek zijn wij op zoek naar notulisten die de interviews letterlijk uittypen, zowel live tijdens het interview, als thuis vanaf een audiobestand. De interviews zijn over het algemeen op doordeweekse avonden (ma t/m do) op locatie. Dat kan zijn op ons kantoor in Maarn (goed bereikbaar met het OV), maar ook elders in het land. 

Wie zoeken wij?
Ben jij eerste- of tweedejaars student in een medische richting (bijvoorbeeld geneeskunde/psychologie/biomedische wetenschappen), kan je snel blind typen en ben je regelmatig ‘s avonds beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken op oproepbasis en kunt zelf aangeven of je beschikbaar bent als wij je vragen om te werken voor een project. Je verdient een goed salaris en je eventuele reistijd wordt ook vergoed. Bovendien krijg je tijdens de avond ook een lekkere maaltijd!

Wil je meer informatie of heb je interesse om te komen werken voor een klein, gezellig team? Schrijf dan een korte motivatie en stuur deze naar Mariska Lintjens via mariska@samhealth.nl. 

Bel: 

0343-443570

Ga naar: 

contact