Om inzicht te krijgen in het zorgpad, de wensen en behoeften van vrouwen met uitgezaaide borstkanker zijn wij op zoek naar patiënten die hun verhaal met ons willen delen. Heeft u uitgezaaide borstkanker en wilt u uw ervaringen met ons delen? Dan nodigen wij u graag uit voor dit marktonderzoek.

Waarom doen we dit onderzoek?

Het onderzoek bestaat uit een gesprek van 1 uur. Tijdens het gesprek zullen we praten over hoe het voor u is om borstkanker te hebben. Denk hierbij aan de impact die het op uw leven heeft (gehad), hoe de zorg voor u is georganiseerd, het pad wat u hebt doorlopen en hoe u de zorgverlening en behandeling ervaart / heeft ervaren.
Daarnaast horen we graag hoe u ondersteund en geïnformeerd wilt en kunt worden, en wat eventuele verbeterpunten kunnen zijn om de zorg aangenamer te maken.

Door je deelname draag je bij aan de verbetering van de zorg, dienstverlening en informatie voor vrouwen met borstkanker.

Praktische informatie

Wij zijn op zoek naar vrouwen uit verschillende leeftijdscategorieën die uitgezaaide borstkanker hebben en daarvoor behandeld worden / zijn.
Bij voorkeur patiënten met HR+/Her2-negatief gemetastaseerd mammacarcinoom, die behandeld worden (of in het verleden behandeld zijn) met een CDK4/6 remmer zoals palbociclib (Ibrance®), ribociclib (Kisqali®) of abemaciclib (Verzenio®).

Als u wilt deelnemen zullen we ongeveer een uur met u in gesprek gaan. De locatie en datum zijn naar uw voorkeur. Als u zich niet prettig voelt bij een live gesprek, is het ook mogelijk om het gesprek online te laten plaatsvinden.

Uw deelname aan dit onderzoek is volledig vrijwillig, en uw gegevens worden geanonimiseerd. Wij gaan te allen tijde vertrouwelijk met de verkregen informatie om. Daarnaast ontvangt u voor uw deelname een kleine attentie en worden eventuele reiskosten vergoed.

Vragen & aanmelden

U kunt zich aanmelden door op de knop hieronder te klikken. Mocht u nog vragen hebben over het onderzoek, neem dan contact op met Karin Schepers via karin@samhealth.nl.

Wij zouden uw deelname zeer op prijs stellen en danken u hartelijk voor uw interesse.

Over samhealth

samhealth is een marktonderzoeksbureau actief in de gezondheidszorg. We hebben dagelijks contact met verschillende disciplines in de gezondheidszorg zoals artsen, verpleegkundigen en patiënten. Hierdoor krijgen wij veel inzicht in hoe de gezondheidszorg in Nederland is georganiseerd en wordt ervaren, zodat wij passend advies kunnen geven over zorgverbetering.