Heb jij affiniteit met marktonderzoek en marketingvraagstukken en ben je op zoek naar een afwisselende, uitdagende en leerzame stage? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste en nieuwsgierige stagiair(e). In een team met collega’s doe je marktonderzoek naar vraagstukken in de healthcare. Voor een farmaceutisch bedrijf achterhaal je bijvoorbeeld hoe een nieuw geneesmiddel het beste in Nederland geïntroduceerd kan worden. Of je doet onderzoek naar de patient journey en brengt ervaringen van patiënten en knelpunten bij een bepaald ziektebeeld in kaart. Kortom: veelal medisch-inhoudelijk marktonderzoek.
Wij zijn volop in beweging en we hebben veel projecten waar je mee aan de slag kan. Samen met jou kijken wij naar welke projecten jij leukt vindt en waar je helemaal tot je kracht komt. Zo word je vanaf dag één gezien als onderdeel van het team en krijg je zelf verantwoordelijkheid. Ook zal je meedraaien in onze interne opleidingen. Daarnaast krijg je goede begeleiding en kun je voor vragen altijd terecht bij één van je collega’s. We zijn een klein en hecht team met in totaal 13 werknemers die het werk met veel passie en plezier uitvoeren. Er wordt hard gewerkt; collegialiteit, gezelligheid en teamwork staan hoog in het vaandel en successen worden samen gevierd. Zo staat de deur altijd voor je open.

Jouw achtergrond

  • Je volgt een WO studie en je hebt affiniteit met de gezondheidszorg (Bij voorkeur Gezondheidswetenschappen, Geneeskunde, Biomedische of (bio)farmaceutische Wetenschappen, Psychologie, Communicatiewetenschappen of Bedrijfskunde/Marketing)
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je bent hulpvaardig, representatief en klantgericht
  • Je werkt goed zelfstandig, je bent betrouwbaar en secuur
  • Je bent flexibel en vindt het leuk om diverse werkzaamheden op je te nemen

Wat bieden wij?

  • Een passende stagevergoeding van €450 per maand (40 u/per week)
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid met eventuele doorgroei naar junior consultant
  • Prachtige en inspirerende werklocatie in bosrijke omgeving, met heerlijke koffie, gratis fruit en kantoorlunch
  • Een open, betrokken en informele bedrijfscultuur, goede werksfeer en enthousiaste collega’s.

Per februari 2023 kun je aan de slag met de stage (of later in overleg). Het aantal dagen per week en de duur van de stage kan in overleg worden bepaald. Ook de precieze invulling van de stage bespreken we graag met je.

Solliciteer

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben je wellicht onze nieuwe stagiair(e). Stuur jouw CV en motivatiebrief naar vacature@samhealth.nl t.a.v. Mariska Lintjens.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariska Lintjens op 0343-443570.