Anki Tielens

Junior Consultant

Bij Samhealth heerst een inspirerende en stimulerende werkomgeving. Binnen ons bedrijf staat teamwork centraal en is er een open en informele cultuur waarin ik me bijzonder op mijn gemak voel. Er wordt veel waarde gehecht aan de persoonlijke ontwikkeling van elk individu, waarbij rekening wordt gehouden met ieders interesses en talenten.

De combinatie van onderzoek, menselijke interactie en de medische aspecten geeft mij een enorme boost. Het is geweldig om dagelijks bezig te zijn met deze interessante elementen, vooral in samenwerking met een team vol enthousiaste collega’s die dezelfde passie delen.

Een project waar ik met trots op terugkijk, is de organisatie van de Samhealth klantsessies. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we onze klanten uitgenodigd om als deelnemers deel te participeren. Het was een buitengewoon waardevol project, waarin we goede inzichten en feedback van onze klanten hebben ontvangen over hun ervaringen in de samenwerking met Samhealth. Het heeft mij nog meer gemotiveerd om met passie en toewijding aan mooie projecten te werken.