Irene van Leijen

Senior Consultant

Samhealth is voor mij het meest vooraanstaande marktonderzoeksbureau van Nederland op het gebied van gezondheidszorg. Wat mij vooral aanspreekt, is het werken in een klein, betrokken en gepassioneerd team, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Hier krijg ik de ruimte om mijn eigen projecten en ideeën vorm te geven, en heb ik alle vrijheid om mijn werkzaamheden en tijd zelf in te delen. Bij Samhealth voel ik me thuis.

Het vak van marktonderzoeker is iets waar ik enorm van geniet. Het is een afwisselend werkgebied waarin ik constant wordt uitgedaagd om de hoogste kwaliteit te leveren. Wat mij vooral aantrekt, is het contact met klanten. Samenwerken naar een prachtig eindproduct, waarbij de klant voldoende inzichten heeft om verder te kunnen, geeft mij veel voldoening.

Bij Samhealth kan ik mijn passie voor marktonderzoek ten volle benutten. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van een team dat gedreven is om de beste resultaten te behalen en onze klanten tevreden te stellen. Het is een voorrecht om te werken in een omgeving waarin mijn werk wordt gewaardeerd en waar ik de mogelijkheid krijg om te groeien.

Het type project waar ik het meest enthousiast van word is de stakeholderboard, waarbij diverse disciplines zoals artsen, patiënten, verpleegkundigen en andere paramedici samenkomen. In de board werken we samen aan het formuleren van concrete projecten en verbeterstappen. Het is inspirerend om te zien hoe deze verschillende belanghebbenden gezamenlijk werken aan het bevorderen van de zorg en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.