Iva Klerks

Junior Consultant

Samhealth is een klein en hecht bedrijf waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Vanaf het moment dat ik hier begon, voelde ik me meteen thuis in de open werkomgeving. Letterlijk, want alle deuren staan altijd voor je open.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief en om jezelf te ontwikkelen. Mijn werk biedt een prachtige combinatie van het medisch inhoudelijke aspect en oog hebben voor de menselijke kant. Door het uitvoeren van verschillende projecten met diverse stakeholders blijft het uitdagend en gevarieerd. Elke dag is weer anders en daardoor blijft het spannend.

Een van de projecten waar ik trots op ben, is een kwalitatief onderzoek onder darmkankerpatiënten en oncologieverpleegkundigen. In de gesprekken met deze doelgroepen was volop aandacht, tijd en ruimte om te achterhalen waar knelpunten, wensen en behoeften liggen. Op basis van deze waardevolle input heeft onze opdrachtgever een app gemaakt voor darmkankerpatiënten die zowel inhoudelijk als functioneel perfect aansluit bij hun wensen en behoeften. De app is inmiddels gelanceerd en een groot succes.

Het feit dat ik hieraan heb kunnen bijdragen geeft mij enorm veel voldoening. Het is geweldig om te zien hoe onze inspanningen het leven van mensen kunnen verbeteren. Samen met het team van Samhealth blijf ik me inzetten voor innovatieve projecten en het leveren van waardevolle oplossingen voor onze klanten.