Jan Smelik

Partner

In 2005 hebben Cornelie en ik samen Samhealth opgericht. Destijds hadden we niet verwacht dat het zou uitgroeien tot een bureau met zoveel medewerkers. In het begin waren we vooral actief als adviesbureau, maar al snel kregen we steeds vaker verzoeken van klanten om ook marktonderzoek uit te voeren.

Het is geweldig om te zien hoe ons bedrijf door de jaren heen is gegroeid. We hebben ons voortdurend aangepast aan de markt en ongemerkt is er een volwassen en professionele organisatie ontstaan. Ons streven is om deze groei voort te zetten en ervoor te zorgen dat klanten graag met ons samenwerken en dat onze medewerkers zich prettig voelen in hun werk bij Samhealth.

Sinds 2017 ben ik voornamelijk actief als algemeen coördinator van Nederland Zorgt Voor Elkaar, het landelijke netwerk van bewonerscollectieven in de brede zorgsector. Dit komt voort uit mijn vrijwilligerswerk in mijn eigen dorp Austerlitz, waar ik in 2012 samen met dorpsgenoten een zorgcoöperatie heb opgericht.

Mijn ‘hobby’ is in feite mijn werk geworden en ik vind het fantastisch om in de zorgsector te pionieren en een bijdrage te leveren.