Karin Schepers-Croese

Projectcoördinator

Wat begon als een jarenlange ervaring als klant van Samhealth bij een groot farmabedrijf, heeft uiteindelijk geleid tot een overstap naar de bureauzijde. Dit kwam vooral door de goede klik met de mensen binnen het bedrijf, de hoge kwaliteit van het geleverde werk en het hoge service level dat ik ervaarde. Er was voor mij geen twijfel dat ik onderdeel wilde uitmaken van het Samhealth team!

Binnen Samhealth richt ik me voornamelijk op werving en selectie voor onderzoeken onder patiënten, evenals op contractuele zaken. Ik vind het fantastisch om het sam-team te ondersteunen bij diverse projecten en haal veel voldoening uit de positieve feedback die we ontvangen van zowel onze opdrachtgevers als de respondenten.

Hoewel ik niet één specifiek project kan noemen waar ik het meest trots op ben, overheerst er altijd een gevoel van trots wanneer we erin slagen om een succesvolle selectieprocedure te voltooien. Het is geweldig om na afloop leuke reacties van de deelnemers te ontvangen, omdat het aangeeft dat we als team erin geslaagd zijn om een waardevolle bijdrage te leveren.