Kirsty Verheggen

Senior Consultant

Ik werk bij Samhealth omdat ik een passie heb voor de gezondheidszorgsector en de medische inhoud perfect kan combineren met het menselijke aspect. Verder waardeer ik de hechte band binnen ons kleine team, waar verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Zelf ben ik als junior bij Samhealth begonnen en ik geniet er enorm van om nieuwe junioren te begeleiden en te ondersteunen in hun professionele groei.

Geen enkele dag is hetzelfde bij Samhealth. De afwisseling tussen inhoudelijk werk, zoals diepgaand onderzoek en strategische rapporten, en het contact met respondenten en klanten, zorgt voor een boeiende dynamiek. Bovendien heerst er een gezellige en stimulerende sfeer onder collega’s.

Een project waar ik bijzonder trots op ben, is het onderzoek naar het zorgpad van borstkankerpatiënten voor een van onze klanten. Hierbij hebben we zowel het perspectief van de patiënt als de zorgverlener naast elkaar gelegd om de belangrijkste behoeften en hiaten te identificeren. Het geeft me voldoening om oncologen een dieper inzicht te geven in de beleving van de patiënt en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere ervaring voor de patiënt zelf. Onze bevindingen hebben geleid tot concrete aanbevelingen die kunnen worden gebruikt om nog betere programma’s en informatievoorziening te ontwikkelen.