Mariska Lintjens

Projectcoördinator

Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Samhealth. De diversiteit van het werk spreekt me enorm aan. Ik vind het leuk om achter de schermen dingen te regelen, zodat alles op rolletjes loopt. In de loop der jaren heb ik steeds meer verantwoordelijkheden gekregen, zoals de financiële administratie. Dit geeft me een goed gevoel en laat me groeien in mijn functie.

Mijn werk is zeer divers en geen dag is hetzelfde. Er moeten regelmatig ad hoc zaken worden geregeld, dus een flexibele instelling is essentieel. Wat het werk voor mij leuk maakt, is het vermogen om in een dynamische werkomgeving snel te kunnen schakelen en alles uitstekend te regelen naar tevredenheid van mijn collega’s en klanten. Hier haal ik veel energie uit.

Ik ben bijzonder trots op ons eigen panel van medisch specialisten. Voor onze onderzoeken en advies sessies raadplegen wij dit panel en we hebben een goede band opgebouwd met veel zorgverleners die met veel plezier meewerken. Het optimaliseren en uitbreiden van ons panel in de toekomst zie ik als een uitdaging waar ik naar uitkijk.