Foto van Marleen de Zeeuw

Marleen de Zeeuw

Gastvrouw

Toen Samhealth net was opgericht, werd ik door Jan benaderd met de vraag of ik wat ondersteuning kon bieden. Jan kende ik uit het dorp waar wij allebei wonen, Austerlitz.

Ik had een goede klik met Jan en Cornelie en ging met enthousiasme aan de slag. Naast wat projectmatige werkzaamheden legde ik me toe op het ontvangen van gasten en het faciliteren van collega’s.

Ik vind het fijn om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt en ervoor te zorgen dat huishoudelijke zaken op rolletjes lopen. Of het nu gaat om het regelen van vergaderingen, het serveren van koffie of gewoon een vriendelijk gesprek, ik ben er om te helpen. Met kleine dingen probeer ik het verschil te maken. Ik weet precies hoe iedereen z’n koffie het liefst drinkt en bied graag een luisterend oor. Soms is dat precies wat iemand nodig heeft.

In al die jaren bij Samhealth heb ik de groei van het bedrijf van dichtbij meegemaakt. Het is een plek waar ik me gewaardeerd voel en waar ik elke dag met een glimlach binnenkom. Ik hoop met mijn zorgzaamheid en praktische tips bij te dragen aan de positieve sfeer die Samhealth zo bijzonder maakt.