Melanie van der Starre

Junior Consultant

Wat ik zo waardeer aan Samhealth is de sterke focus op teamwork en creativiteit. Hier krijg ik alle ruimte om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en met nieuwe ideeën te komen.

Het meest boeiende aspect van mijn werk is dat het voelt als het oplossen van een constant veranderende puzzel. Ik geniet ervan om complexe problemen te doorgronden en ze vervolgens om te zetten in overzichtelijke visualisaties. Het geeft me voldoening om informatie op een begrijpelijke manier te presenteren, zodat het voor onze klanten makkelijker wordt om inzichten uit de gegevens te halen.

Als ik één project zou moeten kiezen waar ik het meest trots op ben, dan is het wel het eerste patiëntenonderzoek onder mensen met ADHD waaraan ik heb bijgedragen. Dit project bood mij de kans om nieuwe vaardigheden te leren en zelfstandig aan de slag te gaan. Het was geweldig om de klant te kunnen verrassen met een mooi eindresultaat en hen waardevolle inzichten te kunnen bieden.

Bij Samhealth voel ik me gewaardeerd en gestimuleerd om mijn grenzen te verleggen. Het is inspirerend om te werken met een team dat elkaar ondersteunt en samenwerkt om de hoogste kwaliteit te leveren.