Mieke Jansen

Senior Consultant

Tijdens mijn studie ben ik als bijbaan bij Samhealth begonnen. Na het afronden kreeg ik direct een baan aangeboden als junior consultant. Door de jaren heen ben ik doorgegroeid naar senior consultant en momenteel maak ik deel uit van het managementteam, waar ik verantwoordelijk ben voor de aansturing van de junior en medior consultants en projectcoördinatoren.

Het werken in een klein en hecht team aan hoogwaardige en uitdagende projecten is iets waar ik enorm van geniet. Ik ervaar voortdurend afwisseling en een harmonieuze balans tussen medisch inhoudelijke expertise en het menselijke aspect, wat mij gemotiveerd houdt.

Ik haal veel voldoening uit het ondersteunen en begeleiden van mijn collega’s, zodat zij succesvol hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het is mooi om te zien hoe ze groeien, zich ontwikkelen en hun professionele vaardigheden versterken.

Ik vind het inspirerend om betrokken te zijn bij diverse projecten en om te ontdekken wat mensen drijft en waarom ze doen wat ze doen, zowel bij doelgroepen, onze klanten als binnen ons eigen team. Geen enkele dag is hetzelfde, en dat houdt het werk boeiend.

Een van de projecten waar ik bijzonder trots op ben, is ons eigen medische panel. Na jaren van opbouw hebben we nu een uitgebreid toegewijd panel met enthousiaste zorgverleners, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiënten. Het is gaaf om met hen in gesprek te gaan en na afloop te horen hoe leuk, interessant en leerzaam ze deelname aan onze onderzoeken vinden.