Roald Reurink

Digital Innovation Lead

Binnen Samhealth draag ik de verantwoordelijkheid voor het implementeren van nieuwe technologieën in zowel onze interne als externe activiteiten. Mijn taak is het stimuleren van innovaties in productontwikkeling en het realiseren van efficiëntieverbeteringen in dagelijkse werkzaamheden.

Na jarenlang in de farmaceutische sector te hebben gewerkt, is de overstap naar een kleiner bedrijf als Samhealth een verfrissende wending in mijn carrière. Voordat ik mijn carrière in de farmaceutische wereld begon, bracht ik geruime tijd door in Silicon Valley, waar mijn creativiteit de ruimte kreeg om te experimenteren en “out of the box” te denken zonder al te veel beperkingen. Het is bij Samhealth waar ik diezelfde vrijheid van denken opnieuw ervaar.

Mijn passie ligt bij het werken met data, en binnen Samhealth heb ik de ideale omgeving om deze passie tot uiting te brengen. Ik hoop met mijn ervaring bij te dragen aan het omzetten van data in verrassende inzichten, die onze dienstverlening verrijken en optimaliseren.

Wat mijn werk bij Samhealth extra bijzonder maakt, is de dynamiek van een jong bedrijf en de diverse achtergronden van mijn collega’s, die heel anders zijn dan de mijne. In deze samenwerking ontstaan prachtige nieuwe producten. Het proces van iets nieuws creëren geeft me veel voldoening en energie.