Rosalie van Miltenburg

Junior Consultant

De afstudeerstage van mijn studie biomedische wetenschappen heb ik bij Samhealth gedaan. De match was zo goed dat er van beide kanten de wens was om te blijven samenwerken.

Vanuit mijn studie begrijp ik de complexe vraagstukken waar we aan werken goed, maar wat voor mij nieuw en boeiend is, is om deze vraagstukken vanuit een meer menselijk perspectief te benaderen. Juist dat aspect trekt me enorm aan. Ik ben altijd geïntrigeerd door de manier waarop dingen in elkaar zitten, of het nu gaat om producten of mensen. Dat is wat me zo aantrekt in het vak van onderzoeker. Het werk is bovendien erg divers en uitdagend, en dit maakt dat ik elke dag met veel plezier aan het werk ga.

Een project dat ik bijzonder interessant vond, was ons onderzoek naar omnichannel engagement onder healthcare professionals. Hierbij hebben we gekeken naar hoe verschillende communicatiekanalen gewaardeerd werden door doelgroepen. Het was interessant om de variatie in behoeften te ontdekken. Door hier goed op in te spelen, kunnen onze opdrachtgevers hun doelgroepen op de meest effectieve manieren bereiken, wat echt waardevol is. Ik heb veel voldoening gehaald uit de samenwerking met mijn collega’s binnen dit project en het verwerken van de resultaten. Het was een mooie ervaring.