Samhealth bestaat 15 jaar!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Op 15 november 2005 betrokken wij, Cornelie en Jan, ons kantoor in Maarn, op het voor onze klanten inmiddels bekende Landgoed Plattenberg. We begonnen op 1 kamer op de tweede verdieping, onder de dakbalken van de oude villa. We hadden beiden onze sporen verdiend in marketing en marktonderzoek en we wilden vooral een verdiepingsslag maken. Minder vluchtige projecten, meer strategische en langdurige relaties. De zorg en de farma ĆØcht doorgronden, de drijfveren van artsen en verpleegkundigen en de behoeften van patiĆ«nten ĆØcht in kaart brengen. We wilden met andere woorden de essentie bloot leggen in alles wat we zouden doen.

Na een paar jaar kwam onze eerste medewerker in dienst: Marleen, onze onvolprezen gastvrouw. En net als vrijwel al onze klanten is zij nog steeds bij ons. We verhuisden naar de begane grond en kregen zo de beschikking over onze prachtige vergaderzalen. Steeds meer klanten vroegen ons om de introductie van hun product te begeleiden. Met strategisch onderzoek, met adviessessies en expertmeetings en met coaching en training. Met innovatieve methoden en instrumenten, zoals MROCā€™s en DISC. Maar vooral met passie en vakmanschap.

Inmiddels zijn we met 10 man (euh, sorry: 9 vrouwen en 1 man) sterk en groeien we dit jaar naar meer dan 1,5 miljoen omzet. We werken steeds intensiever met onze klanten samen. We gaan met hen op ontdekkingsreis en komen zo nog altijd tot de essentie van waar het in hun markt om draait.

We hebben zeker ook stormen doorstaan, waaronder natuurlijk de huidige coronacrisis, maar ons bootje vaart nog steeds de goed kant op. Met een topteam aan boord.

Helaas staat de huidige situatie het ons niet toe om ons jubileum naar behoren te vieren. Dat gaan we dan ook niet doen. Maar zodra het weer kan, hoort u weer van ons!

Wij danken jullie, onze klanten en leveranciers, van harte voor jullie trouw gedurende de afgelopen 15 jaar. Op naar de volgende 15!

Namens het hele Samhealth team,

 

Cornelie Abrahams

Jan Smelik